Kurdish People's Leader Abdullah Ocalan's lawyers on its application for the prosecutor to negotiate with their clients once again informed they could not due to "broken vessel"
Sorry I am trying to find English translation
İstanbul - Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın avukatlarının müvekkilleri ile görüşebilmek için savcılığa yaptığı başvuruya bir kez daha "gemi bozuk" yapıtı verildi.
Öcalan'ın avukatları, Mazlum Dinç, Rezan Sarıca ve Hüseyin Boğatekin'in müvekkilleri ile yarın görüşebilmek için Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı 137'nci başvuruya da olumsuz yanıt verildi. Avukatların başvurusu, cezaevi idaresi tarafından "gemi bozuk" gerekçesiyle reddedildi.
Öcalan'ın avukatlarının 27 Temmuz 2011 tarihinden bu yana (489 gündür) müvekkilleri ile görüşmek için yaptıkları başvurular, "gemi bozuk", "hava muhalefeti", "gemi onarımda" ve "gemi onarımdan döndü, ancak geminin Liman Başkanlığı'ndan alınması gereken evrakları eksik olduğu için faaliyet yapamıyor" veya "resmi tatil" gibi gerekçelerle engelleniyor.
http://www.firatnews.com/index.php?rupe ... ceID=72103










